Undervisning & Kurser


Et godt kursus har den rette blanding af teori og virkelighedsnære øvelser, der gør os bedre i hverdagen. Jeg har haft over 1000 deltagere på mine kurser, hvor jeg skaber et krævende, trygt og underholdende undervisningsrum, som også styrker netværket mellem dine medarbejdere.

Jeg tilbyder bl.a. kurser inden for:
  • Styrk dig i rollen som konsulent: Jeg udvikler og styrker jeres konsulentkompetencer. Vi arbejder med de forskellige roller som konsulent, hvordan I omsætter jeres faglighed til rådgivning og prøver vores evner af i forskellige typer af kundeprojekter
  • Styrk dine kunderelationer: Ethvert kundemøde er en mulighed for mersalg. Det glemmer vi ofte, og dermed forpasser vi mange muligheder for at sælge. Få konkrete ideer og tips til, hvordan du kan styrke dit relationelle salg uden at kompromittere din rolle som kundens fortrolige rådgiver.
  • Sådan styrer du komplekse projekter: 95% af alle projektlederkurser handler om, hvordan du håndterer de projekter, hvor kunden præcis ved, hvad han vil have. Men mange projekter starter, fordi kunden er i tvivl, om hvor han skal hen. Jeg tilbyder dig værktøjer og metoder til at forstå og løse de mest komplekse projekter.
  • Lær at eksekvere på jeres strategi: Mange strategier ender som ”skuffestrategier”, fordi de ikke lever i hverdagen. En grundlæggende forudsætning for en levende strategi er at give mellemledere viden, værktøjer og metoder til at implementere strategien i hverdagen.
  • Etabler din egen rådgivningsvirksomhed: Flere og flere søger det frie, selvstændige arbejdsliv. Jeg tilbyder undervisning i, hvordan du får styr på ydelser, salg & markedføring, forhandling & prissætning og netværkspleje.

KONTAKT

Kontakt mig for et uforpligtende møde om dine udfordringer – og lad os diskutere, hvad du har brug for.

Telefon +45 30 43 19 70

Email: ajc@cambiamento.dk