Mød Allan J. Christensen

Jeg brænder for forretningsudvikling og er i mit es, når jeg planlægger og gennemfører strategiske ændringer. I 12 år har jeg været direktør i førende rådgivnings- og it-virksomheder i Danmark og Norge. Jeg har både været med de år, hvor udviklingen bragede afsted, men også i de år, hvor finanskrisen ramte hårdt og brutalt.

Udvikling

Strategi

Kommunikation

Uanset om der er medvind eller modvind, skal du som leder skabe forandring. Det er krævende at skifte strategisk kurs, og du har brug for sparring. Derfor har jeg forladt det sikre direktørjob for at skabe rådgivningsfirmaet ”Cambiamento”. Det italienske ord for forandring er smukt sammensat af ”cambiare”, som betyder at ændre, og af ”mento”, som refererer til menneskets sind.

 Grundlæggende tror jeg, at udvikling handler om at ændre dit eget og dine omgivelsers ”sind”, forstået som vore holdninger og lidt for faste overbevisninger. Jeg er også sikker på, at du kan styrke din virksomhed ved at indgå i rette samarbejder og partnerskaber – både i og uden for din egen branche. 

 Forandringer kan kun ske med klar kommunikation. Jeg er uddannet cand. comm. og har gennem årene findyrket den gode ledelseskommunikation. Jeg er også en ivrig debattør, og for tiden kan du finde mig på Berlingske Business, hvor jeg blogger om virksomhedernes udfordringer.

Scroll to top